jueves, 31 de octubre de 2013

CONCURS TAPA DEL ANY DE ESTRELLA DAMM

18 cuiners finalistes opten al títol de la tapa de l'any

UN ESPECTACLE GASTRONÒMIC ÚNIC!

El proper dia 3 de novembre l’auditori de l’hotel Melià de Sitges es vestirà de gala per viure en directe tota l’emoció del concurs Tapa de l’Any. Els cuiners de 18 tapes finalistes, guanyadores a les diferents rutes de tapes fetes a Catalunya durant l’any passat, cuinaran la seva tapa en directe a l’escenari, en grups de tres, davant d’un jurat que serà l’encarregat de decidir quina mereix el títol Tapa de l’Any 2013. Els encarregats de conduir el concurs, amb tota la seva simpatia i sentit de l’humor, seran els populars presentadors de televisió


Quim Masferrer (actor, autor i director teatral, presenta actualment el programa d’humor de TV3 El Foraster)








Isma Prados (condueix el programa de cuina de la cadena Nova (Antena 3) Hoy cocinas tú, i ha realitzat programes de televisió com CuinaxSolters a TV3).






LA TAPA, UN CLÀSSIC UNIVERSAL.

L’objectiu d’aquesta iniciativa, organitzada pel Gremi d’Hostaleria de Sitges i Estrella Damm, i amb la col·laboració de l’agència de promoció Turisme de Sitges, és exaltar la tapa com a una de les expressions gastronòmiques que forma part de la cultura catalana i que en els darrers temps s’ha universalitzat per convertir-se en un element fonamental en la cuina moderna. Aquesta primera edició del concurs Tapa de l’Any anirà acompanyada d’una ruta de tapes que es podrà gaudir del 29 d’octubre al 10 de novembre a 18 establiments de Sitges. Cadascun d’ells apadrinarà una de les 18 tapes finalistes, a fi que el públic pugui gaudir durant aquests dies de les receptes que disputaran la gran final, procedents de tot Catalunya. 

AMB LA TEVA ENTRADA, UNA TAPA I UN QUINTO DE FRANC!

El preu de l’entrada per assistir al concurs Tapa de l’Any és de 3 euros i, a més de l’accés a l’espectacle, inclou també la consumició d’una tapa i d’un quinto Estrella Damm a qualsevol dels 18 bars participants a la ruta de tapes Tapa de l’Any de Sitges.

La compra d’entrades anticipades es podrà realitzar a través de la pàgina web:
www.gastronosfera.com


No hay comentarios:

Publicar un comentario